Meer resultaten voor poliklinische apotheek

poliklinische apotheek
Poliklinische Apotheek Bravis Roosendaal CV Roosendaal.
Activiteiten Poliklinische Apotheek Bravis Roosendaal CV.: De activiteiten van Poliklinische Apotheek Bravis Roosendaal CV vinden onder andere plaats in de branche: Apotheken. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Groot en detailhandel en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Detailhandel niet in auto's, subcategorie Winkels in overige artikelen.
Poliklinische Apotheek.
De wachttijd in de Poliklinische Apotheek kan anders zijn dan u in uw eigen apotheek. Dat komt onder andere doordat de Poliklinische Apotheek veel te maken heeft met nieuwe cliënten. Hiervan moeten alle gegevens, inclusief medische informatie, zorgvuldig worden vastgelegd.
Poliklinische apotheek.
Zij kennen het ziekenhuis en hebben korte overleglijnen met de specialisten. Ook werken ze nauw samen met afdeling Klinische Farmacie en Farmacologie de ziekenhuisapotheek en kunnen een brug vormen naar de apotheek in de buurt waar u doorgaans komt. Weer naar huis: ontslagbegeleiding verzorgd door de poliklinische apotheek.
Laurentius Ziekenhuis Roermond apotheek.
Apotheek Laurentius Kwartier is de poliklinische apotheek van Laurentius Ziekenhuis. Behalve voor medicijnen en hulpmiddelen op recept kunt u bij deze apotheek ook terecht voor onder andere hoest en verkoudheidsmiddelen, pijnstillers, voedingssupplementen, verbandmiddelen en huidverzorgingsmiddelen. De apotheek levert u deze middelen samen met een deskundig advies door een apothekersassistent of apotheker.
Apotheek Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
De Maasstad Apotheek is gelegen in de centrale hal van het ziekenhuis. Als patiënt krijgt u met name te maken met de apothekersassistenten van de Maasstad Apotheek voor bijvoorbeeld medicatieadvies, het afhalen van medicatie of indien u opgenomen wordt controleren zij uw medicatie.
Wilhelmina Apotheek in Assen: Uw Apotheker Online.
Welkom bij de Wilhelmina Apotheek. De Wilhelmina Apotheek is de poliklinische apotheek van het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen. In het ziekenhuis is ook een ziekenhuisapotheek aanwezig. In november 2000 is de apotheek geopend als één van de eerste poliklinische apotheken van Nederland.
De Poliklinische Apotheek, een bijzondere plek! AMC.
Maak kennis met de Poliklinische Apotheek. In ons ziekenhuis hebben wij de apotheek opgesplitst in een aantal delen: de Poliklinische Apotheek en de Ziekenhuisapotheek. De ziekenhuisapotheek bestaat uit de afdelingen Farmaceutische Dienstverlening en Productie. In onze poliklinische apotheek bedienen wij rechtstreeks de patiënt.
Poliklinische Apotheek Slotervaart.
De Poliklinische Apotheek Slotervaart heeft het HKZ keurmerk ontvangen. Poliklinische Apotheek Slotervaart. Bij de Poliklinische Apotheek Slotervaart kunt u terecht voor medicijnen als u een recept van uw specialist heeft gekregen, na bijvoorbeeld een bezoek aan de polikliniek, dagbehandeling, of na ontslag uit het ziekenhuis.
Poliklinische apotheek.
De poliklinische apotheek. De Poliklinische Apotheek PKA in Almelo is een onderdeel van de ZGT Apotheek. De poliklinische apotheek is bedoeld voor patiënten van de polikliniek van de ZGT. U kunt aansluitend aan uw ziekenhuisbezoek de medicatie, die door de specialist is voorgeschreven, afhalen.
Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee MC Groep.
Home Patiënten Bezoekers Voorzieningen Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee. Poliklinische Apotheek in MC Zuiderzee. De Poliklinische Apotheek Lelystad is bedoeld voor iedereen die in het ziekenhuis een recept van de medisch specialist meekrijgt na bezoek polikliniek of na opname in het ziekenhuis.
AMC Poliklinische Apotheek Apotheek.nl.
Vind een apotheek. In de apotheek. Kunt u dat even uitleggen? Installeer de app. naar vind een apotheek Vind. AMC Poliklinische Apotheek. AMC Poliklinische Apotheek. Meibergdreef 9 TK0-110 1105 AZ AMSTERDAM T: 020-5663677 F: 020-5669649. Rahimtoola http//www.amcapotheek.nl: Openingstijden.: Route naar deze apotheek via Google Maps.

Contacteer ons

ted baker lange jurk
mason garments dames sneakers
ketting voor pandora bedels
mason garments zwart dames
zwarte glitter gympen
mason garments sneakers dames
zwarte gympen met sleehak
zwarte plateau gympen
pandora zilveren ketting