Zoeken naar poliklinische apotheek

poliklinische apotheek
Poliklinische apotheek.
Zij kennen het ziekenhuis en hebben korte overleglijnen met de specialisten. Ook werken ze nauw samen met afdeling Klinische Farmacie en Farmacologie de ziekenhuisapotheek en kunnen een brug vormen naar de apotheek in de buurt waar u doorgaans komt. Weer naar huis: ontslagbegeleiding verzorgd door de poliklinische apotheek.
Apotheek Wikipedia.
De transmurale of poliklinische apotheek een apotheek die bij een ziekenhuis hoort, maar de geneesmiddelen aan niet-gehospitaliseerde patiënten aflevert meestal aan patiënten die in het ziekenhuis zijn geweest en worden ontslagen uit het ziekenhuis, of aan mensen die regelmatig in het ziekenhuis komen voor een behandeling, zoals dialysepatiënten.
Poliklinische Apotheek.
Dienstverlening Poliklinische Apotheek. De Poliklinische Apotheek is gevestigd in het ziekenhuis zelf zowel op de locatie Alkmaar als Den Helder. Door de samenwerking met specialisten kunnen vragen of onduidelijkheden over de voorgeschreven medicijnen snel worden opgelost. De Poliklinische Apotheek is voor iedereen toegankelijk.
Poliklinische apotheek.
De poliklinische apotheek. De Poliklinische Apotheek PKA in Almelo is een onderdeel van de ZGT Apotheek. De poliklinische apotheek is bedoeld voor patiënten van de polikliniek van de ZGT. U kunt aansluitend aan uw ziekenhuisbezoek de medicatie, die door de specialist is voorgeschreven, afhalen.
Poliklinische Apotheek Midden Holland Groene Hart Ziekenhuis.
Ook regelt de poliklinische apotheek herhaalrecepten, bijvoorbeeld voor dialysepatiënten. De medewerkers van de apotheek zorgen dat de herhaalmedicijnen tijdens de dialyse bij de patiënt gebracht wordt. Naast patiënten uit het ziekenhuis, trekt de poliklinische apotheek ook veel cliënten uit de omgeving.
Poliklinische Apotheek Bravis ziekenhuis.
Mocht u een opmerking hebben over de service en dienstverlening, dan kunt u uw reactie sturen naar: apotheker@politheekroosendaal.nl of voor de poliklinische apotheek Bergen op Zoom via poli-apotheek@bravisboz.nl. Uw reactie stelt hen in staat om de service en dienstverlening te verbeteren.
Poliklinische apotheek OLVG.
Ook bezoekers, buurtbewoners en medewerkers van OLVG zijn van harte welkom. Het ruime assortiment van de poliklinische apotheek van OLVG is afgestemd op de specialistische zorg van ons ziekenhuis. Daarnaast zijn er verband en hulpmiddelen verkrijgbaar en zelfzorgmiddelen zoals pijnstillers, neusdruppels en zalven.

Contacteer ons

ted baker lange jurk
mason garments dames sneakers
ketting voor pandora bedels
mason garments zwart dames
zwarte glitter gympen
mason garments sneakers dames
zwarte gympen met sleehak
zwarte plateau gympen
pandora zilveren ketting